Wiekenbrood

Molenaar en thuisbakker Peter Raggers bedacht een nieuw brood voor de broodmachine en noemde het “Wiekenbrood”. Om onze klanten de kans te geven lekker brood te bakken en de wiekenrestauratie te steunen kwam dit product tot stand. De ingrediënten zijn net even anders, alles van Nederlandse bodem en u steunt dus De Kyck ermee. Er wordt al heel veel door klanten mee gebakken, tot volle tevredenheid.

Ingrediënten:
Havervlokken, sojabloem, sojagrit, tarwegluten, moutpoeder, tarwebloem, volkoren-tarwemeel, tarwezemelen, gerstebloem, volkoren-roggemeel, zonnebloempitten, lijnzaad, maïsmeel, ascorbinezuur, zout.

Allergeneninformatie: gluten/tarwe, soja

Recept:
500 gram wiekenbroodmix 300 ml lauw water
2 eetlepels olie
mespuntje zout
1 zakje gist

Broodmachine op stand volkoren

Terug