Contactformulier

Heb je een vraag of opmerking? Stel hem hier, vul de gegevens in en wij nemen z.s.m. contact op.
Let op, als vrijwilligers zijn wij niet elk moment van de dag voor de molen bezig. Soms duurt beantwoording dan helaas ietsje langer.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Adresgegevens

Molen Kyck over den Dyck
Noordendijk 144
3311 RR Dordrecht
078-631 00 01 (alleen tijdens winkelopening)
secretaris@molen-dordrecht.nl

Bereikbaarheid

Op nog geen 100 meter van De Kyck bevindt zich parkeergarage Energiehuis. Tevens is er (betaalde) parkeergelegenheid in de omgeving.
Ook kunt u met de bus vanaf Station Dordrecht De Kyck bereiken.

Route

Klik hier voor de route.

Bereikbaarheid

OPENBAAR VERVOER

Vanaf centraal station Dordrecht is de molen te bereiken met buslijn 10 (halte ‘Energiehuis’) en buslijnen 3 en 4 (halte ‘Noordendijk’ aan de Oranjelaan). Steek bij de halte ‘Noordendijk’ de Noordendijk in. De molen bevindt zich op slechts enkele minuten aan je rechterzijde.

MET DE AUTO 

Bij de molen en in de omliggende straten is openbaar parkeren beperkt en alleen tegen betaling mogelijk. Navigeer naar het Energieplein en volg Parkeergarage Energiehuis, naast het Energiehuis; hier is voldoende ruimte. Vanaf de parkeergarage is het één minuut naar de molen. Als je naar buiten loopt, zie je hem al bijna direct schuin rechts voor je staan. Het tarief wordt per minuut berekend; van 9.00-21.30 uur € 1,90/uur. Voor elektrische auto’s zijn 5 oplaadplekken aanwezig.

Vanaf de A15 komend op de N3 (randweg)

Neem afslag ‘Dordrecht Centrum’ en volg vervolgens de borden ‘Centrum’. Sla, na de ophaalbrug (Prins Hendrikbrug), op het kruispunt Oranjelaan – Noordendijk (stoplichten) rechtsaf. Sla op de Noordendijk rechtsaf naar P-Energiehuis.

Vanaf de A16 vanuit Rotterdam

Het gemakkelijkst rijden is via de Drechttunnel tot aan afslag N3 (‘Papendrecht’). Neem na 6,6 km de afslag ‘Dordrecht Centrum’/’De Staart’ en ga bij de stoplichten linksaf (‘Centrum’); dit is de Merwedestraat. Sla, na de ophaalbrug (Prins Hendrikbrug), op het kruispunt Oranjelaan – Noordendijk (stoplichten) rechtsaf. Sla op de Noordendijk rechtsaf naar P-Energiehuis.

Vanaf de A16 vanuit Breda

Neem afslag naar de N3 (‘Papendrecht’). Neem na 6,6 km de afslag ‘Dordrecht Centrum’/’De Staart’ en ga bij de stoplichten linksaf (‘Centrum’); dit is de Merwedestraat. Sla, na de ophaalbrug (Prins Hendrikbrug), op het kruispunt Oranjelaan – Noordendijk (stoplichten) rechtsaf. Sla op de Noordendijk rechtsaf naar P-Energiehuis.

Voor het gebruik van de ANWB-routeplanner is de juiste aanduiding: Energieplein, Dordrecht.

MET DE FIETS

Overdekte fietsenstalling

Je kunt op de Noordendijk doorrijden tot de molen en de fiets bij de molen neerzetten; daar zijn geen oplaadpunten.

In de parkeergarage Energiehuis is ook een (gratis maar onbewaakte) overdekte fietsenstalling; hier zijn 8 oplaadpunten voor de elektrische fiets (eigen lader meenemen).