Verhuur

Wil je eens écht op een unieke, andere locatie jouw volgende klantenmeeting, afdelingsoverleg of jouw bruilofts- (of kinderverjaardags)feest, je vergadering of heidag houden?
Kom dan naar de Kyck over den Dyck!

Wij werken samen met enkele preferred cateraars die jouw bijeenkomst geheel naar jouw wensen kunnen invullen.

Vergaderen onder robuuste balken

Je kunt kiezen uit 2 ruimtes om te huren: de ruime begane grond inclusief de entresol of de authentieke 2de zolder: volop sfeer en oude stijl zo rechtstreeks onder de enorme, robuuste balken in het plafond. Op de begane grond vind je ook een keuken en de toiletten.

Als je een ruimte huurt, dan verblijf je er – normaliter – alleen en ongestoord, want doorgaans zal er geen andere huurder zijn. Je betaalt een vast bedrag per dagdeel (€ 275,-) *; bij meerdere dagdelen mag je rekenen op een gunstige staffelprijs. Op woensdagen en zaterdagen is de winkel open en is er op die momenten geen verhuur; tenzij anders afgesproken, zoals bijvoorbeeld voor een klein kinderverjaardagsfeestje.

Samenwerking

Voor de verhuur werken wij nauw samen met enkele Dordtse preferred cateraars. Zij leveren goede kwaliteit, kennen de kneepjes en via hen boek je in één keer jouw reservering; inclusief je cateringwensen.

Met de cateraar van jouw keuze maak je dus alle afspraken. Van hem ontvang je de afrekening van de huurprijs naast je andere afspraken met hem. Hij verrekent dat vervolgens met ons; je krijgt daarom geen factuur van ons.

* excl. 21% BTW

De cateraars

Nannnings Catering
Plein 1940-1945 5
3313 CV Dordrecht
T: 078 – 613 35 29
M: 06 – 51 08 84 90
F: 078 – 631 59 64
E: info@nanningscatering.nl
W: nanningscatering.nl/wereldkeuken

Van Pelt Delicatessen & Catering
Bart Boersma & Laura van der Glas
Winkelcentrum Sterrenburg 116
3318 JW Dordrecht
T: 078 – 618 26 41
M: 06 – 29 91 21 38
E: sterrenburg@vanpeltdelicatessen.nl
W: www.vanpeltdelicatessen.nl

Extra informatie

Tijdens je huur is een rondleiding, afhankelijk van de beschikbaarheid van een molenaar of molengids, (à € 75,-) mogelijk. Spreek dat AUB in verband met agenda’s vroegtijdig af. Een rondleiding gecombineerd met catering regel je met en betaal je aan de cateraar.

De molen (begane grond) is toegankelijk voor rolstoelen en er is een invalidentoilet. Een lift, behalve voor kleine goederen naar de vergaderzaal, is niet aanwezig.

In de vergaderzaal zijn standaard aanwezig: een beamer, oprolbaar scherm, HDMI-aansluiting en flip-over met meerdere kleuren stiften.
De tafel- en stoelindeling bepaal je helemaal zelf – uiteraard begrensd door de ruimte zelf.
WiFi (met code) is in de hele molen aanwezig en is gratis.