Verhuur

Wilt u eens écht op een andere locatie uw volgende klantenmeeting of uw bruilofts- (of kinder)feest, uw vergadering of heidag houden? Kom dan naar de Kyck over den Dyck!
Wij werken samen met drie cateraars die uw bijeenkomst geheel naar uw wensen kunnen invullen.

Vergaderen onder robuuste balken

U kunt kiezen uit 2 ruimtes om te huren: de ruime begane grond inclusief de entresol of de authentieke 2de zolder: volop sfeer en oude stijl zo onder de enorme, robuuste balken in het plafond. Op de begane grond vindt u ook een keuken en de toiletten.

Als u een ruimte huurt dan verblijft u er – normaliter – ongestoord, want doorgaans zal er geen andere verhuur zijn. U betaalt per ruimte een vast bedrag per dagdeel (€ 250,-) *; bij meerdere dagdelen mag u rekenen op een gunstige staffelprijs. Op woensdagen en zaterdagen is de winkel open en is er op die momenten geen verhuur; tenzij anders afgesproken.

Samenwerking

Voor de verhuur werken wij nauw samen met drie Dordtse cateraars. Zij leveren goede kwaliteit, kennen de kneepjes en via hen boekt u in één keer uw reservering inclusief uw cateringwensen.

Met de cateraar van uw keuze maakt u dus alle afspraken. Van hem ontvangt u de afrekening van de huurprijs naast uw andere afspraken met hem. Hij verrekent dat vervolgens met ons; u krijgt daarom geen factuur van ons.

* excl. 21% BTW

De cateraars

Nannnings Catering
Plein 1940-1945 5
3313 CV Dordrecht
T: 078 – 613 35 29
M: 06 – 51 08 84 90
F: 078 – 631 59 64
E: info@nanningscatering.nl
W: nanningscatering.nl/wereldkeuken

Broodcafé Jaap, voor uw al uw lunches, high teas en koffietafels.
Johan de Wittstraat 10-12
3311 KJ Dordrecht
T: 078 – 870 68 71
M: 06 – 54 74 74 02
E: info@broodcafejaap.nl
W: www.broodcafejaap.nl

Van Pelt Delicatessen & Catering
Bart Boersma & Laura van der Glas
Winkelcentrum Sterrenburg 116
3318 JW Dordrecht
T: 078 – 618 26 41
M: 06 – 29 91 21 38
E: sterrenburg@vanpeltdelicatessen.nl
W: www.vanpeltdelicatessen.nl

Extra informatie

Tijdens uw huur is een rondleiding, afhankelijk van de beschikbaarheid van een vrijwillige molenaar of molengids, (à € 70,-) mogelijk. Spreek dat AUB in verband met agenda’s vroegtijdig af. Een rondleiding gecombineerd met catering regelt u met en betaalt u aan de cateraar.

De molen (begane grond) is toegankelijk voor rolstoelen en er is een invalidentoilet. Een lift, behalve voor kleine goederen naar de vergaderzaal, is helaas niet aanwezig.

In de vergaderzaal zijn standaard een beamer, oprolbaar scherm en flip-over met meerdere kleuren stiften aanwezig. De tafel en stoelindeling bepaalt – uiteraard begrensd door de ruimte zelf – helemaal zelf.
WiFi (met code) is in de hele molen aanwezig (gratis).